ثبت نام دوره‌های پاییز آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

3439

آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی، دوره‌های آموزش ۶ زبان خارجی را برای دوره پاییز برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، کلاس‌های آموزش زبان ترم پاییزه در قالب انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، چینی و کره ای  به همت آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی در سه مقطع سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود.

طلاب، کارمندان خواهر و فرزندان ایشان از تخفیف ویژه این دور‌ه‌ها بهره‌مند می‌شوند.

مهلت ثبت نام دوره های تا 4 مهر است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام همه روزه از ساعت ۸ تا 13 به صورت حضوری به آموزشگاه زبان واقع در دبستان دوره دوم مجتمع آموزشی تربیتی هدی مراجعه کنند.

کلاس‌های این دوره از اوایل مهر آغاز می‌شود که علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۰۱۰ و یا ۳۲۹۳۵۶۷۷ تماس بگیرند.