سومین کارگاه مادر و کودک در مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد

کارگاه مادر و کودک 11

کارگاه مادر و کودک ویژه دختران و پسران 5 و 6 سال به همراه مادرانشان در مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، کارگاه مادر و کودک با موضوع «توپ و بادکنک» در دو گروه سنی 5 و 6 سال به تفکیک دختران و پسران برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه، ایجاد علاقه به بازی‌های سنتی، تقویت رابطه مادر و کودک، پرورش مهارت‌های جسمی و حرکتی، آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی در قالب بازی و مسابقه، ایجاد شور و نشاط و هیجان در کودکان ، آموزش بازی‌های ساده با استفاده از وسایل ساده و ابتدایی، ایجاد روحیه تعاون و مشارکت در کارهای گروهی و غیره بود.

در این کارگاه کودکان به همراه مادر خود در برنامه‌های مختلف شرکت کرده و لحظات شاد و مفرحی را تجربه کردند.

سلام و معارفه بازی و شعر توپ، بیان قصه توپ و ماهی، بازی پا و شوت، بازی مشارکتی هدایت توپ، مسابقه توپ و کیسه (پرتاب توب توسط بچه‌ها در کیسه با مشارکت مادران)، بازی مسابقه‌ای با بادکنک با موضوع تونل و توپ و باران پودرهای رنگی از جمله بخش‌های این کارگاه بود.

این کارگاه به صورت ماهیانه و با اطلاع‌رسانی قبلی به مادران در مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.