تمدید مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی «پیروزی نهایی» تا 5 آذر

photo_2019-11-19_01-58-03

مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی «پیروزی نهایی» برگرفته از کتاب «قیام و انقلاب مهدی» شهید مطهری(ره) تا 5 آذر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسابقه کتابخوانی «پیروزی نهایی» در راستای سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری(ره) از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود که مهلت ثبت نام در مسابقه تا 5 آذر تمدید شده است.

طلاب می‌توانند با مطالعه کتاب «قیام و انقلاب مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف» نوشته استاد شهید مطهری(ره) در مسابقه شرکت کنند.

آزمون مسابقه روز پنجشنبه 14 آذر ساعت ۱۱ تا ۱۲ در ستاد اندیشه مطهر برگزار می‌شود، همچنین از ساعت ۱۱ تا ۱۳ همان روز، امکان شرکت به صورت آنلاین در این مسابقه وجود دارد.

علاقه مندان جهت تهیه کتاب «قیام و انقلاب مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف» به ستاد اندیشه مطهر واقع در طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه کنند و یا نسخه الکترونیکی این کتاب را دریافت و مطالعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 32112357 و یا 32112086 تماس بگیرید.

دانلود کتاب «قیام و انقلاب مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف» (نسخه PDF)