اداره امور اساتید جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دوره‌های اخلاق مدرسی و مشاوره تحصیلی ویژه اساتید

جامعه الزهرا

حجت‌الاسلام والمسلمین رسولی نیا با اشاره به برگزاری دوره‌های اخلاق مدرسی و مشاوره تحصیلی ویژه اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام، گفت: چهل نفر از اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام در هر یک از این دوره‌ها حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت الاسلام والمسلمین مهدی رسولی نیا روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: دوره‌های اخلاق مدرسی و مشاوره تحصیلی ویژه اساتید مشغول به تدریس جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی واحد آموزش ضمن خدمت اساتید این مجموعه برگزار می‌شود.

مدیر اداره امور اساتید اعلام کرد: دوره اخلاق مدرسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسینخانی به مدت 4 جلسه دوساعته در حال برگزاری است، همچنین کارگاه مشاوره تحصیلی به مدت 8 جلسه دو ساعته با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اخوی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین رسولی نیا اظهار داشت: در هر یک از دوره‌های اخلاق مدرسی و مشاوره تحصیلی، 40 نفر از اساتید خانم حضور دارند.