برگزاری کارگاه آموزشی «سواد اطلاعاتی» ویژه طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا(س)

سواد اطلاعاتی

کارگاه آموزشی «سواد اطلاعاتی» ویژه طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه آموزشی «سواد اطلاعاتی» ویژه طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره امور نخبگان و استعداد برتر و با همکاری معاونت پژوهش برگزار شد.

در این کارگاه، جناب آقای مهیار موسوی، استاد پژوهشگاه علوم و معارف اسلامی به تبیین چگونگی استفاده کامل و حرفه ای از فضای مجازی در زمینه تحقیق و پژوهش پرداخت و جستجوی ساده و پیشرفته گوگل درایو و گوگل داک، آموزش داده شد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی ویژه طلاب استعداد برتر، به صورت ماهانه در دستور کار اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر قرار دارد و طلاب استعداد برتر می‌توانند نیازهای خود را جهت برگزاری کارگاه، از طریق کانال سروش اطلاع رسانی کنند.