انتصاب سرپرست جدید معاونت فرهنگی تبلیغی

برزو

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام حجت الاسلام والمسلمین برزو را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین حسن برزو را به عنوان سرپرست جدید معاونت فرهنگی تبلیغی منصوب کرد.

در بخشی از حکم وی آمده است: «تبیین و فرهنگ‌سازی جایگاه ویژه و با عظمت تبلیغ و تربیت مبلغان شایسته در رده‌های مختلف و حوزه های متعدد تبلیغی(سنتی و نوین) و تهیه اطلاعات کامل از مبلغان موجود و رتبه بندی آنان و پشتیبانی علمی و مستمر در فرصت‌های مختلف تبلیغی از مبلغان و ظرفیت‌سازی تبلیغی در داخل و خارج کشور به ویژه مراکز آموزشی و مساجد و نیز فرهنگ‌سازی ارزش‌های دینی و سبک زندگی معنوی و تبیین شایسته وظیفه اسلامی و انقلابی حوزه و روحانیت در جهان معاصر و پاسخگوئی علمی و دقیق و فراگیر به شبهات و سوالات جامعه هدف به ویژه جوانان از اهم برنامه های مورد نظر در آن معاونت می‌باشد.»

گفتنی است؛ مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام از زحمات حجت الاسلام والمسلمین خسروی در اداره امور معاونت فرهنگی تبلیغی قدردانی کرد.

برزو1