25 دی؛ آخرین فرصت ثبت نام جذب معینه برای کاروان های حج

حج

مدیریت جذب و سازماندهی معاونت فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت براساس نیاز استان‌ها اقدام به جذب نیرو از میان متقاضیان بومی واجد شرایط برای کاروانهای شیعه می کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن اطلاعیه حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت برای جذب معینه بدین شرح است:

با استعانت از خداوند متعال، در راستای بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت بالای حوزه‌های علمیه سراسر کشور و استفاده از توان علمی و عملی خواهران مبلغه واجد شرایط در چرخه حج و زیارت مدیریت جذب و سازماندهی معاونت فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در نظر دارد به منظور تکمیل نیروهای خواهر معینه برای نخستین بار براساس نیاز استان‌ها اقدام به جذب نیرو از میان متقاضیان بومی واجد شرایط برای کاروانهای شیعه نماید.

شرایط عمومی

1- اعتقاد و التزام عملی به اسلام و مذهب تشیع .

2- تابعیت جمهوری اسلامی ایران .

3- التزام عملی به نظام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه .

4- برخورداری از حسن شهرت و معاشرت .

5-نداشتن سوء پیشینه و سابقه محکومیت مؤثر در محاکم قضائی جمهوری اسلامی ایران .

6- توانائی جسمی و سلامت روانی .

7- تاهل .

شرایط اختصاصی:

1- متولدین 1354/01/01 تا 1369/12/29 (حداقل 30 و حداکثر 45 سال) .

2-دارا بودن حداقل یکی از مدارک ذیل :

الف)سطح 3 از مرکز مدیریت حوزه­ های علمیه خواهران یا جامعه الزهراء(کلیه رشته‌ها).

ب)کارشناسی‌ارشد رشته ارتباطات با گرایش حج و زیارت (با ارائه گواهی از مراکز آموزش عالی)به همراه سطح2 از مرکز مدیریت حوزه­ های علمیه خواهران یا جامعه الزهراء(کلیه رشته‌ها).

مراحل جذب :

1- آزمون کتبی :

آزمون کتبی به صورت متمرکز در شهر مقدس قم برگزار می‌گردد.

امتیازات بند 18 آیین نامه جذب و گزینش :

داوطلب درهنگام ثبت نام چنانچه مشمول هر یک از موارد زیر است باید در صورت قبولی در آزمون کتبی مدارک مثبته را ضمن بارگذاری در صفحه شخصی، اصل یا کپی برابر اصل آن را به دفترنمایندگی بعثه دراستان یا منطقه تحویل دهد تا همراه سایر مدارک به این مدیریت ارسال شود.

موارد مورد شمول بند 18 آیین نامه :

1- بستگان درجه یک شهدا فرزندان و همسران جانبازان 50% و بالاتر

2- حافظان حداقل 10 جزء قرآن- حافظان نهج البلاغه- حافظان صحیفه سجادیه

تبصره: افرادی که دارای شرائط فوق می‌باشند باید از سازمان اوقاف و یا سازمان تبلیغات اسلامی مدرک معتبر ارائه نمایند و درصورت نداشتن مدرک معتبر باید از طریق شرکت در مصاحبه و کسب نمره قبولی از امتیاز این بند استفاده نمایند.

3- صاحبان آثار علمی مرتبط در حوزه فقه، حج و زیارت، آداب و اخلاق، تاریخ، مدیریت فرهنگی و…..

4- برگزیدگان المپیاد و جشنواره‌های علمی

5- مبلغان خارج از کشور حداقل 6 ماه

6- اشخاص مسلط به مکالمه با حداقل یک زبان خارجی

2- مصاحبه :

1- ازمیان کسانی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند برای مصاحبه دعوت می شوند.

2- مصاحبه توسط سه نفر از بانوان مصاحبه‌گر و در شهرهای قم و تهران برگزار می‌گردد.

3-در صورت عدم تسلط به روانخوانی قرآن کریم و ادعیه،‌ داوطلب مردود تلقی می‌شود.ذکر این نکته ضروری است که هر داوطلب تنها دو مرتبه می‌تواند در مرحله مصاحبه شرکت نماید.

3-   ارزیابی جلسه سخنرانی عمومی :

پذیرفته شدگان در مرحله مصاحبه شفاهی ملزم به ارایه یک لوح فشرده  CD   از جدیدترین سخنرانی خود برای ارزیابی به دفتر نمایندگی بعثه در استانها یا مناطق می باشند.

4- آموزش :

داوطلبانی که موفق به کسب حداقل 60٪ امتیاز در مرحله ارزیابی نوار گردند جهت گذراندن آموزش بدو خدمت معرفی می‌گردند.ذکر این نکته ضروری است که یکی از شروط اعزام، کسب حداقل معدل 70% از مجموع آزمون کتبی ، مصاحبه، ارزیابی سخنرانی و آموزش می‌باشد.

استانهای محل پذیرش معینه:

1- داوطلب می‌تواند حداکثرسه استان از فهرست دفاتر نمایندگی بعثه انتخاب نماید، زبان و گویش متقاضی باید با استان انتخابی مطابقت داشته باشد و این موضوع در فرآیند جذب صحت سنجی می‌گردد.

2-ملاک های بومی بودن سکونت، تولد و ارتباط‌های دیگری همانند سابقه سکونت قبلی و سکونت بستگان نزدیک می‌باشد. از این رو درج وجه بومی بودن در انتخاب استان اعزام، ضروری است.

3-جذب معینه‌ها تنها برای اعزام از استان انتخابی و بر مبنای اولویت انتخابی داوطلب می‌باشد؛ لذا چنانچه متقاضی در دو یا سه استان نصاب لازم را کسب نماید، استانی که در اولویت بالاتری است به عنوان استان تعهد اعزام داوطلب تعیین می‌گردد.

4- داشتن محارم از روحانیون یا معین های حج از ملاک‌های اولویت در گزینش داوطلبان است.

استان

درسنامه اسرار حج

محمدتقی فعالی

عقاید

درسنامه مرزبانی ازمکتب اهل بیت (ع)

آیت الله سبحانی

اماکن

درسنامه اماکن مذهبی مکه مکرمه و مدینه منوره

اصغر قائدان

مؤسسه مشعر

نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون:

1-کلیه مراحل ثبت نام آزمون و پرداخت هزینه ثبت نام بصورت اینترنتی از طریق پایگاه مدیریت جذب و سازماندهی به آدرس azmoon.hajj.ir صورت خواهد پذیرفت.

2-هزینه ثبت نام و شرکت در آزمون 500/000  ریال بوده و با استفاده از کارت های عضو شتاب و ازطریق درگاه مدیریت جذب و سازماندهی صورت می پذیرد.

3- ثبت نام برای آزمون بصورت اینترنتی و همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) از تاریخ 1398/10/11 الی 1398/10/25و در پایگاه مدیریت جذب و سازماندهی خواهد بود. بارگذاری تصویر مدارک همزمان با ثبت نام در سامانه آزمون ضروری است.

4- کلیه متقاضیان می‌بایست حداکثر یک هفته بعد از ثبت نام به دفترنمایندگی بعثه محل سکونت خود مراجعه و اصل و کپی مدارک خواسته شده را تحویل نمایند؛ تا پس از تأیید و صحت سنجی، مجوز شرکت در آزمون  برای آنان صادر گردد.

5- آزمون به صورت متمرکز در قم برگزار می گردد.

6- زمان برگزاری آزمون روزجمعه مورخ 1399/01/29 می باشد.

مدارک لازم جهت بارگذاری در ثبت نام اینترنتی و ارائه به دفاتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری:

1- اصل یا کپی برابر اصل مدرک تحصیلی.

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه.

3- اصل و کپی کارت ملی.

4- سه قطعه عکس 4×3 (دارای زمینه روشن، گرفته شده در سال جاری و پشت نویسی شده).

5- ارائه گواهی محضری رضایت همسر.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با شماره 38487736-051 تماس حاصل فرمایید.

جهت ثبت نام به سایت http://azmoon.hajj.ir/  مراجعه نمائید.