چهارمین یادواره ۴۳۸ شهید مدافع حرم استان قم برگزار می‌ شود

یادواره شهدای مدافع حرم

چهارمین یادواره ۴۳۸ شهید مدافع حرم استان قم همراه با گرامیداشت سردار شهدای مقاومت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌ شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، چهارمین یادواره شهدای مدافع حرم استان قم همزمان با سالروز آغاز عملیات آزادسازی شهرک های شعیه نشین نبل و الزهرا در سوریه پنجشنبه 10 بهمن همزمان با نماز مغرب و عشاء در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا برگزار می‌شود.

این مراسم، گرامیداشت 438 شهید مدافع حرم ایرانی و غیرایرانی و سردار شهدای مقاومت، سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

این یادواره با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی، مداحی حاج مهدی سلحشور، شعرخوانی مجید تال و اجرای حمید راستی برگزار می‌شود.

روایتگری ویژه همراه با پرده خوانی و پخش تصاویری از عملیات آزادسازی شهرک های شیعه نشین نبل و الزهرا از دیگر برنامه های این یادواره است.