آغاز ثبت‌نام اینترنتی پیش‌دبستان دخترانه هدی در نوبت عصر

پیش دبستان هدی

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی دخترانه هدی از آغاز ثبت نام پیش‌دبستان این مجتمع در نوبت عصر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، علیرضا کبیری روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به آغاز ثبت نام پیش‌دبستان دخترانه هدی در نوبت عصر، عنوان کرد: پیش‌ثبت‌نام اینترنتی پیش‌دبستان هدی در نوبت عصر از امروز آغاز شد.

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی دخترانه هدی اظهار داشت: ثبت نام پیش‌دبستان نوبت عصر در دو مقطع پیش‌دبستان 1 ویژه دختران متولد مهر 92 تا شهریور 93 و پیش دبستان 2 ویژه دختران متولد مهر 91 تا شهریور 92 انجام می‌شود.

کبیری، زمان ثبت نام در این دوره را تیر و مرداد اعلام کرد و افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند به پایگاه اینترنتی به نشانی www.hodaschools.ir مراجعه کنند.

وی با اشاره به بسته شدن سامانه برای پیش‌ثبت‌نام نوبت صبح پیش‌دبستان، گفت: با توجه به حد نصاب رسیدن داوطلبان نوبت صبح پیش‎دبستان، زمان پیش‎ثبت‎نام در این دوره تحصیلی به پایان رسیده است، در صورت نیاز به تکمیل ظرفیت، سامانه پیش‎ثبت‎نام برای داوطلبان نوبت صبح پیش‌دبستان، از روز شنبه، 20 مرداد ماه فعال خواهد شد.