برگزاری کرسی ترویجی «نقد شبهات تفسیری در حوزه زنان با محوریت آیه 5 سوره نساء»

کرسی 28

کرسی ترویجی با عنوان «نقد شبهات تفسیری در حوزه زنان با محوریت آیه 5 سوره نساء» بدون حضور پژوهشگران در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، بیست و هشتمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «نقد شبهات تفسیری در حوزه زنان با محوریت آیه 5 سوره نساء» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

خانم دکتر سکینه آخوند به عنوان ارائه دهنده و خانم دکتر نفیسه فقیهی مقدم به عنوان ناقد کرسی ترویجی هستند، همچنین خانم دکتر طاهره ماهروزاده، دبیری علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی ترویجی روز یکشنبه 11 خرداد، ساعت 8 تا 10 بدون حضور طلاب در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در جلسه به صورت مجازی و آنلاين می‌توانند از طریق لینک https://adobevu2.jz.ac.ir:443/r7kxx5wuftt اقدام کنند.

دریافت تصویر خبر