جلسه پیش دفاع از رساله علمی «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی»

پيش‌دفاع سطح4ااطلاعیه باموضوع حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی یکشنبه 25خردادساعت11

جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با موضوع «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی» پیش دفاع می‌شود.

سرکار خانم مریم مقدسی، ارائه دهنده این رساله علمی است، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علی سرافراز به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا ابراهیمی به عنوان استاد مشاور این رساله علمی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی فاضل و حجت‌الاسلام والمسلمین حسین نخلی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه، روز یکشنبه 25 خرداد ساعت 11:15 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.