مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا خبر داد:

برگزاری سلسله جلسات آنلاین اخلاق اسلامی به زبان انگلیسی

english for site

خانم رسولی موسوی از برگزاری سلسله جلسات آنلاین اخلاق اسلامی به زبان انگلیسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شمالی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم رسولی موسوی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: سلسله جلسات آنلاین اخلاق اسلامی از سوی مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: نخستین جلسه از این سلسله جلسات روز پنجشنبه 5 تیر ساعت 17 به وقت ایران (25 ژوئن 2020 به وقت لندن) تشکیل می شود.

وی افزود: در این جلسات، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدعلی شمالی به تبیین موضوع «اخلاق بندگی» می پردازد.

رسولی موسوی گفت: این جلسات برای همه خواهران انگلیسی زبان از سراسر دنیا قابل بهره برداری است.

وی بیان کرد: علاقه‌مندان جهت حضور در این جلسه می‌توانند از لینک ورود به جلسه   استفاده کنند.

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: نرم افزارهای مورد نیاز جهت شرکت در کلاس‌های آنلاین در سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی http://jz.ac.ir/post/5893 اعلام شده است.

سلسله جلسات اخلاق اسلامی - دکتر شمالی