همزمان با دهه کرامت صورت گرفت:

برگزاری جلسات مشاوره آنلاین ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا

مشاوره

جلسات مشاوره آنلاین ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم صدیقه حاجی‌پور عنوان کرد: به مناسبت دهه پر خیر و برکت کرامت، جلسات آنلاین مشاوره ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، به صورت تلفنی و آنلاین (برخط) برگزار شد.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری اظهار داشت: این جلسات، ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با حضور اساتید مرکز مشاوره برگزار شد. طلاب مجازی و غیرحضوری در این جلسات مسائل و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف «خانواده، کودک و نوجوان، مدیریت زمان، سبک زندگی (کنترل استرس و اضطراب) و تغذیه» به صورت تلفنی و آنلاین با اساتید مطرح کردند.

ایشان افزود: این جلسات، روز سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 10 و 11 تیرماه 1399، ساعت 10 تا 14، به صورت رایگان برگزار و با استقبال خوبی از سوی طلاب مواجه شد. به امید خداوند جلسات مشاوره این مرکز با همکاری مرکز مشاوره در طول سال ادامه خواهد داشت.

دریافت تصویر خبر