پایان‌نامه «شیوه‌های برخورد انبیاء با ناهنجاریهای اخلاقی امتها در قرآن کریم» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاع با موضوع  شیوه های برخورد انبیاء با ناهنجاریهای اخلاقی امتها در قرآن کریم چهارشنبه 8مرداددساعت9

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «شیوه‌های برخورد انبیاء با ناهنجاریهای اخلاقی امتها در قرآن کریم» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «شیوه‌های برخورد انبیاء با ناهنجاریهای اخلاقی امتها در قرآن کریم» با ارائه خانم فاطمه رحمانی نعیم آبادی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 8 مرداد، ساعت 9 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی برگزار می‌شود.