دفاع از پایان‌نامه «شخصیت‌شناسی پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر»

اطلاعیه دفاع با موضوع شخصیت شناسی پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم با رویکرد پاسخ به شبهات معاصرچهارشنبه 8مرداددساعت7

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «شخصیت‌شناسی پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «شخصیت‌شناسی پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با رویکرد پاسخ به شبهات معاصر» با ارائه خانم سمیه شیخ غلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سعید نجاتی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا رضایی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 8 مرداد، ساعت 7:30 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

‌علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.