با سخنرانی استاد همتیان؛

سومین جلسه درس اخلاق آفلاین ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

درس اخلاق جامعه

سومین جلسه درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی استاد همتیان به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین جلسه درس اخلاق عمومی آفلاین ویژه طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه 6 مهر از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

با توجه به عدم برگزاری کلاس‌های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شرایط شیوع بیماری کرونا، درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

جلسات درس اخلاق هفته‌های پیش رو با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد همتیان با موضوع «آداب طلبگی» برگزار می‌شود و در ادامه جلسات نیز، طلاب محترم از محضر سایر اساتید برجسته اخلاق بهره مند خواهند شد.

جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/۷۰۲۵ در این جلسات شرکت کنند.