از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا (س)؛

دوره آموزش مجازی «احکام مبتلابه دوران بحران» برگزار می‌شود

احکام مبتلابه دوران بحران

دوره آموزش مجازی «احکام مبتلابه دوران بحران» ویژه مبلغان و دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزش مجازی «احکام مبتلابه دوران بحران» همانند سیل، زلزله، شیوع بیماری کرونا و غیره از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره به مدت 15 تا 20 جلسه روزهای یکشنبه ساعت 16 تا 17 به صورت آنلاین در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امیر بهاءالدین علایی نژاد، استاد فقه و احکام و پاسخگو به مسائل شرعی، آموزش این دوره را به عهده دارد.

مهلت ثبت نام در دوره آموزش مجازی «احکام مبتلابه دوران بحران» تا پایان مهر است و نخستین جلسه این دوره از روز یکشنبه 11 آبان آغاز می‌شود.

علاقه مندان جهت اطلاع از جزئیات ثبت نام در این دوره می‌توانند به کانال اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://eitaa.com/daneshamokhtegan_jz در پیام رسان ایتا مراجعه کنند.