معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) اعلام کرد:

ارسال 139 اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره بانو امین(ره)

حقانی

خانم حقانی با بیان اینکه 139 اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره بانو امین(ره) ارسال شده است، گفت: نتایج نهایی جشنواره بانوامین(ره) همزمان با بزرگداشت هفته پژوهش در آذرماه 99 اعلام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ریحانه حقانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جشنواره بانو امین (ره) برای هفتمین سال پیاپی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: در هفتمین جشنواره بانو امین(ره)، پایان‌نامه‌های دفاع شده سطح سه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال ۹۹- ۹۸، گواهی مقالات چاپ شده و یا برگزیده در جشنواره ها و همایش ها و همچنین مقالات چاپ نشده طلاب در تمامی سطوح دو، سه و چهار مورد پذیرش قرار گرفت.

حقانی با بیان اینکه جشنواره بانو امین(ره) به منظور تکریم آثار برگزیده اساتید، طلاب و دانش‌آموختگان برگزار می‌شود، گفت: در مجموع 139 اثر به هفتمین جشنواره بانو امین(ره) ارسال شده است.

وی افزود: دبیرخانه هفتمین جشنواره بانوامین (ره) در بخش پایان‌نامه110 عنوان پایان‌نامه سطح سه، 16 عنوان گواهی مقالات برگزیده و چاپ شده و همچنین در بخش مقالات 13 عنوان مقاله دریافت کرده است.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اضافه کرد: از میان آثار دریافت شده بیش از  21  عنوان پایان نامه به مرحله ارزیابی تفصیلی رسیده است.

حقانی یادآور شد: همزمان با بزرگداشت هفته پژوهش، برگزیدگان هفتمین جشنواره بانوامین(ره) معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام می‌شود.

وی همچنین به فراخوان هشتمین جشنواره بانو امین(ره) اشاره کرد و اظهار داشت: علاقه‌مندان جهت شرکت در هشتمین جشنواره بانوامین(ره) آثار و فرم ثبت نام خود را به ایمیل banooamin.pajoohesh@jz.ac.ir ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32112484-025 تماس بگیرند.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: شرایط آثار هشتمین جشنواره بانو امین(ره) متعاقبا از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام خواهد شد.

دریافت فرم هشتمین جشنواره بانو امین