فراخوان ثبت نام ترم‌های زمستان 6 زبان خارجی در آموزشگاه تخصصی زبان هدی

آموزشگاه زبان هدی

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم زمستان ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره‌های مجازی ترم زمستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی شامل زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره و چینی در سه مقطع سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان از 20 آبان ماه آغاز شده است.

مدیر آموزشگاه زبان‌های خارجی هدی با بیان اینکه ثبت نام دوره های ترم زمستان تا 10 آذر ادامه دارد، گفت: شروع کلاس‌ها از هفته دوم آذرماه خواهد بود و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

خانم باغ شیخی افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با دفتر آموزشگاه  به شماره های 32935677 و 32112010 تماس بگیرند.