20 تا 30 آذر؛

برپایی نمایشگاه مجازی منشورات علمی جامعه‌الزهرا(س)

نمایشگاه مجازی منشورات جامعه الزهرا

نمایشگاه مجازی منشورات علمی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عرضه آثار چاپی و الکترونیکی منتشر شده روزهای 20 تا 30 آذر با تخفیف 40 درصد برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاه منشورات علمی جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه مجازی، مخاطبان قادر خواهند بود آثار چاپی و الکترونیکی منتشر شده از سوی انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام را با تخفیف 40 درصد خریداری کنند.

این نمایشگاه، 20 تا 30 آذر به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از عناوین آثار و کتاب‌های عرضه شده به سامانه فروشگاه مجازی کتاب به نشانی https://eshop.jz.ac.ir مراجعه کنند.

انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام زیر نظر معاونت پژوهش این مؤسسه از سال 1378 فعالیت خود را آغاز کرده و تا کنون 134 اثر در این انتشارات به چاپ رسیده است که برخی از آثار در نمایشگاه مجازی عرضه خواهد شد.