با حضور بانو مجتهده گل گیری؛

نشست «تأثیر بلایای فراگیر بر غفلت‌زدایی انسان معاصر از منظر متون اسلامی» برگزار می‌شود

روز پنجم هفته پژوهش

نشست علمی پژوهشی «تأثیر بلایای فراگیر بر غفلت‌زدایی انسان معاصر از منظر متون اسلامی» با سخنرانی بانو مجتهده گل گیری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «تأثیر بلایای فراگیر بر غفلت‌زدایی انسان معاصر از منظر متون اسلامی» در پنجمین روز هفته پژوهش از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

«بانوان، پژوهش، جهش تولید»، شعار هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام است و پنجمین روز هفته پژوهش به عنوان «پژوهش، بحران کرونا و پاسخگویی علمی» نامگذاری شده است.

نشست علمی پژوهشی «تأثیر بلایای فراگیر بر غفلت‌زدایی انسان معاصر از منظر متون اسلامی» با حضور ارزشمند بانو مجتهده گل گیری برگزار می‌شود و استاد خارج فقه حوزه‌های علمیه خواهران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 26 آذر ساعت 10 تا 11 به صورت آفلاین برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb/yoy۸۹۷ در این نشست شرکت کنند.