مرحله جامع دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

مدیر کل امور تربیتی از برگزاری مرحله جامع جلد 27 از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام، عنوان کرد: مرحله جامع جلد 27 از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه به همّت اداره قرآن و حدیث برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: این دوره غیرحضوری با هدف انس با معارف قرآن کریم از جلد 27 تفسیر نمونه و در پنج مرحله برگزار شد.

طباطبایی افزود: سؤالات هر مرحله در سایت و کانال جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بارگذاری شد و شرکت‌کنندگان پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث به نشانی quran@jz.ac.ir ارسال کردند.

وی تصریح کرد: با توجه به اوقات فراغت طلاب در تابستان، در جهت تحقق اهداف طرح و بهره‌مندی علاقه‌مندان از این فرصت، امکان پیوستن افرادی که از شرکت در این طرح بازمانده‌اند با ارائه پاسخنامه مراحل پنجگانه سابق همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد.

مدیر کل امور تربیتی، مهلت ارائه پاسخنامه این مرحله را تا 31 مردادماه اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، سؤالات این مرحله را دریافت کنند.

طباطبایی یادآور شد: شرکت‌کنندگان این دوره می‌توانند در ادامه طرح به مطالعه جلد 26 تفسیر نمونه بپردازند و در 5 مرحله این دوره شرکت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله جامع این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.