برگزاری کرسی ترویجی «آموزه‌های پشتوانه‌های قرآنی دکترین مقاومت امام خمینی(ره) با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری»

کرسی ترویجی 31

کرسی ترویجی «آموزه‌های پشتوانه‌های قرآنی دکترین مقاومت امام خمینی رحمه‌الله‌علیه با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی» به صورت مجازی و حضوری با تعداد محدود پژوهشگران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و یکمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «آموزه‌های پشتوانه های قرآنی دکترین مقاومت امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی پژوهشی برگزار می‌شود.

خانم ناهید موحدی، استاد و پژوهشگر حوزوی به عنوان ارائه دهنده و خانم ریحانه حقانی، معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان ناقد در این کرسی ترویجی حضور دارند، همچنین خانم فرزانه سبحانی دبیر علمی این جلسه است.

این برنامه به صورت مجازی و حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به تعداد محدود برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این جلسه شرکت کنند.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه 24 دی، ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.