در اولین کنگره بین‌المللی مکتب شهید سلیمانی؛

کتاب «ره‌آورد پژوهش: یادداشت‌نویسی علمی» شایسته تقدیر شد

کتاب ره آورد پژوهش

کتاب «ره آورد پژوهش: یادداشت نویسی علمی» شامل یادداشت‌های طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «سردار دل‌ها شهید قاسم سلیمانی» در اولین کنگره بین‌المللی مکتب شهید سلیمانی شایسته تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی، کتاب «ره آورد پژوهش: یادداشت نویسی علمی» در کنگره بین المللی مکتب شهید سلیمانی شایسته تقدیر شد.

کنگره بین المللی مکتب شهید سلیمانی و جبهه مقاومت دانشگاهیان-ترویج کنندگان مکتب شهید سلیمانی با بررسی بالغ بر 40 رویداد و همایش در بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سرداران مقاومت شهیدسلیمانی و ابومهدی عزیز برگزارشد.

بر اساس نظر هیئت محترم داوران علمی و هنری، همایش مکتب شهید سلیمانی (گام دوم انقلاب)، همایش ادبیات مقاومت به عنوان رویدادهای دانشگاهی برتر معرفی شدند، تئاتر سردار آسمانی و کنگره شعر انتقام سخت به عنوان رویدادهای هنری- ادبی برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این کنگره بین المللی، کتاب «ره آورد پژوهش - یادداشت نویسی علمی» که توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام به چاپ رسیده است، شایسته تقدیر شد.

رویدادهای متعدد سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و چهلم شهادت دانشمند هسته‌ای محسن فخری زاده توسط دانشگاه امام رضا علیه‌السلام و همچنین همایش سرداران مقاومت نیز از دیگر رویدادهایی بودند که عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

کتاب «ره آورد پژوهش: یادداشت نویسی علمی» به کوشش حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش تهیه و تنظیم شده و شامل یادداشت‌های علمی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با محور ویژه «سردار دل‌ها شهید قاسم سلیمانی» است.

این کتاب در قطع رقعی و شامل ۲۸۰ صفحه منتشر شده است.