پایان‌نامه «اصل انعطاف‌پذیری در روابط اجتماعی از منظر قرآن و روانشناسی» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاع با موضوع اصل انعطاف پذیری در روابط اجتماعی از منظر قرآن و روانشناسی  یکشنبه19آبهمن ساعت7

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «اصل انعطاف‌پذیری در روابط اجتماعی از منظر قرآن و روانشناسی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه تفسیر و علوم قرآن با موضوع «اصل انعطاف‌پذیری در روابط اجتماعی از منظر قرآن و روانشناسی» با ارائه خانم زینب صوفی حسن آباد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر اخوی، استاد راهنمای این پایان نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین ولی الله هاشم پور، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز یکشنبه 19 بهمن ساعت 7:30 صبح به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.