به همت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا(س)؛

سومین مرحله طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی اصول کافی برگزار می‌شود

سومین مرحله غیرحضوری حدیث خوانی اصول کافی

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری سومین مرحله طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی درگفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام بابرکت ماه شعبان، عنوان کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف آشناسازی بانوان طلبه با متون حدیثی و ایجاد انس و الفت با کلام ائمه اطهارعلیهم‌السلام، دوره جدید طرح مطالعاتی «حدیث خوانی کتاب شریف اصول کافی» را اجرا می‌کند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به آغاز مرحله سوم این طرح، عنوان کرد: سومین مرحله این طرح به اصول کافی، جلد چهارم، کتاب الدعاء اختصاص دارد.

حسینی افزود: بانوان طلبه می‌توانند فایل سؤالات هر مرحله را از سایت و کانال های جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها دریافت و  پاسخنامه‌های خود را  به پست الکترونیک ذکر شده در دفترچه ارسال کنند.

وی، مهلت تحویل پاسخنامه مرحله دوم را تا 25 فروردین 1400 عنوان کرد و یادآور شد: علاقه‌مندانی که از مراحل  قبل باز مانده‌اند، می‌توانند هر سه  پاسخنامه را تا تاریخ مذکور تحویل دهند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴۳۶ تماس بگیرند.

دانلود کتاب الدعاء اصول کافی

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله سوم اصول کافی اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم اصول کافی اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت سوالات مرحله اول اصول کافی این پیوند را فعال کنید.

دانلود متن عربی و ترجمه کتاب العشره اصول کافی

دانلود کتاب فضل القرآن اصول کافی