از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد:

تمدید مهلت ثبت نام در دوره تربیت مدرس تا 4 شهریورماه

دوره تربیت مدرس 2

مهلت ثبت نام در «دوره تربیت مدرس» تا 4 شهریورماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مهلت ثبت نام در دوره تربیت مدرس بنا بر اعلام اداره امور اساتید معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها تا 4 شهریورماه تمدید شد.

بر اساس این گزارش، طلاب فارغ‌التحصیل با حداقل مدرک تحصیلی سطح سه می‌توانند در این دوره ثبت نام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به صورت اینترنتی از طریق سامانه پذیرش تربیت مدرس سایت جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی https://teacher.jz.ac.ir  اقدام کنند.

دوره تربیت مدرس با هدف کشف و شناسایی افراد مستعد، تربیت و توانمندسازی آنان جهت تدریس در موضوعات علمی مختلف، شناخت شرکت‌کنندگان با مبانی علمی و فنون نوین تدریس، تأمین مدرّس جهت تدریس در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و دیگر مراکز همسو، اعم از داخل و خارج از کشور برای نخستین‌بار در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار خواهد شد.

بانوان طلبه جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات دوره و شرایط ثبت‌نام به دفترچه راهنمای پذیرش دوره تربیت مدرس مراجعه کنند.

جهت مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش دوره تربیت مدرس این پیوند را فعال کنید.