پیام دبیر هیأت امنای جامعه‌الزهرا(س) به رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

میرمحمدی مرکز خدمات

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعیمی در پیامی، ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه را به حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمحمدی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام بدین شرح است:

«بسم الله الرّحمن الرّحیم

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر سید جمال‌الدین میرمحمدی دامت توفیقاته

رئیس محترم مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

سلام عليكم؛

با تقدیم احترام، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت «ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» که بیانگر تعهد، تخصص، توانمندی و روحیه جهادی شما در عرصه‌های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی و حوزه های علیمه است و همچنین انتخاب اعضای محترم هیأت مدیره حجج اسلام آقایان محمد جعفری گیلانی، سید اکبر حسینی نژاد، مهدی رجایی نیا، حسین رحیمیان، محمد حسن مهدوی مهر و رئیس جامعه المصطفی العالمیه و نمایندگان مدیریت حوزه‌های علمیه و شورای عالی حوزه علمیه خراسان را صمیمانه تبریک عرض می‌نماییم.

لازم است از زحمات مدیران پرتلاش و موفق دوره‌های گذشته، خصوصاً حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای سید حسن ربانی زید عزه که در مدت فعالیت خود حقیقتاً موجب اعتلای این مرکز در خدمت‌ رسانی و اکرام شایسته طلاب عزیز و خانواده ایشان شده است، تقدیر و تشکر بنماییم.

بی تردید مسئولیت‌های مختلف و تجربیات ارزشمند شما در عرصه‌های مختلف خدمت‌گزاری گامی اثربخش برای رسیدن به اهداف عالیه نظام، ارتقاء و تحول در ارائه خدمات به طلاب و روحانیون معزز حوزه‌های علمیه خواهد بود.

توفیقات روز افزون جنابعالی و اعضای محترم هیأت مدیره را در پرتو توجهات حضرت ولی عصر عجّل‌الله‌تعالی‌‌فرجه‌الشریف از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

مسعود نعیمی

دبیر هیأت امنای جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها».