اسامی طلاب برگزیده جامعه‌الزهرا(س) در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره)

جشنواره علامه حلی تجلیل از برگزیدگان

هشت نفر از بانوان طلبه سطوح دو، سه و چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره کشوری علامه حلی(ره) با تجلیل از 53 اثر از طلاب خواهر و برادر شامل ۲۷ خواهر طلبه و ۲۶ برادر طلبه در قم برگزار شد.

از این تعداد، 8 اثر متعلق به بانوان طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام بود که در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) مورد تجلیل قرار گرفتند.

در گروه علمی علوم انسانی، خانم حفیظه مهدیان طلبه سطح دو جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارائه مقاله «تکنیک‌های اقناعی شبکه‌اجتماعی تلگرام در مقابله با نقش‌های جنسیتی زن (مطالعه موردی نقش همسری)» حائز رتبه دوم شد.

خانم فاطمه رئوفی تبار، طلبه سطح چهار در گروه علمی كلام با ارائه پایان نامه «بررسی دیدگاه زیدیه و امامیه در مسائل امامت با محوریت دیدگاه الهادی الی الحق و شیخ مفید» رتبه دوم را کسب کرد.

در گروه علمی فقه و حقوق اسلامی، خانم زینب فاضل دربندی طلبه سطح چهار جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارائه  پایان نامه «جایگاه شان در فقه» برگزیده رتبه سوم این جشنواره شد.

در گروه علمی اخلاق و تربیت نیز خانم بنفشه نصیری جونقانی طلبه سطح سه با ارائه پایان نامه «آسیب‌شناسی فضای مجازی در روابط عاطفی همسران» و خانم معصومه اسماعیلی موخر فردوئی طلبه سطح سه با ارائه پایان نامه «آموزش مفهوم خدا به کودکان مقطع ابتدایی» حائز رتبه سوم شدند.

خانم مریم مهاجری طلبه سطح سه جامعه الزهرا علیهاالسلام در گروه علمی اصول فقه با ارائه پایان نامه «بررسی ظرفیت فقهی قاعده لاضرر در رفع ضرر و زیان ناشی از روابط زوجین» به رتبه سوم دست یافت.

در گروه علمی کلام نیز خانم کوثر السادات هاشمی طلبه سطح چهار با ارائه پایان نامه «بررسی دیدگاه زیدیه و امامیه در حوزه امامت با محوریت آراء قاسم رسی و سید مرتضی» حائز رتبه سوم شد.

در گروه علمی تفسیر و علوم قرآن، کتاب «نقد و بررسی نظریه زبان رؤیایی قرآن کریم» نوشته خانم ریحانه پورخلیلی طلبه سطح سه جامعه الزهرا علیهاالسلام حائز رتبه سوم شد.