معاون فرهنگی تبلیغی خبر داد:

اجرای طرح تبلیغ «شمیم» در سال تحصیلی جدید

طرح شمیم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی از اجرای طرح جامع تبلیغ «شمیم» در دو سطح عمومی و تخصصی درسال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید، طرح جامع تبلیغ «شمیم» در دو سطح عمومی و تخصصی از سوی اداره امور مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی اجرا می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی اظهار داشت: توانمندسازی و ارتقای سطح دانش و مهارت تبلیغی طلاب، تربيت نيرو جهت تبليغ در مراکز مختلف با مخاطبان گوناگون و ارائه آموزش‌هاي كاربردي و تخصصی در زمینه های مختلف تبلیغی از جمله اهداف برگزاری این طرح است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی گفت: سطح عمومی این طرح از ترم سوم دوره آموزشی آغاز می شود و تا پایان دوره تحصیلات عمومی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه شرکت در این طرح برای طلاب ترم سوم ضروری و برای ترم‌های بالاتر اختیاری است، افزود: شرکت در دوره تخصصی منوط به گذراندن دوره عمومی خواهد بود.

معاون فرهنگی تبلیغی یادآور شد: اطلاعات تکمیلی این طرح در کانال های مدارس علمیه اطلاع رسانی خواهد شد.