برگزاری درس اخلاق آنلاین ویژه اساتید جامعه الزهرا (س) در ترم تحصیلی جاری

درس اخلاق ویژه اساتید

نخستین جلسه درس اخلاق ویژه اساتید جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «اهمیت وضروت اخلاق در مسیر تحصیل وتدریس» به صورت آنلاین در ترم تحصیلی جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: نخستین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیها السلام با موضوع «اهمیت وضروت اخلاق در مسیر تحصیل وتدریس» برگزارمی شود.

خانم حسینی ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید برای اساتید بزرگوار  آرزوی توفیق نمود و  عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاسهای حضوری در شرایط اخیر، همانند ترم گذشته درس اخلاق ویژه اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 -1401  به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآوری کرد: درس اخلاق اساتید این هفته، با موضوع «اهمیت و ضرورت اخلاق در مسیر تحصیل و تدریس» توسط استاد حجت الاسلام و المسلمین محمد همتیان ارائه خواهد شد.

حسینی در پایان یادآور شد: جلسه درس اخلاق ویژه اساتید هر هفته روزهای یکشنبه، ساعت ۱۱ تا 12به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh  در این جلسات شرکت کنند.