معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) اعلام کرد:

برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی در سال تحصیلی 1401 - 1400

سلسله نشست بصیرت افزایی دستاورد بصیرتی امام حسن علیه السلام

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو از ادامه برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 1401 – 1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی در سال تحصیلی 1401 – 1400، عنوان کرد: در سال تحصیلی جاری همچون ترم های گذشته، سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن بیان اهمیت دستیابی طلاب به قدرت تحلیل و تشخیص مسائل بصیرتی با رویکرد تطبیقی، گفت: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در بیاناتی بر لزوم بصیرت افزایی تأکید کردند و فرمودند: « جوانها باید فکر کنند، بیندیشند، بصیرت خودشان را افزایش بدهند. معلمان روحانی، متعهدان موجود در جامعه ما از اهل سواد و فرهنگ، از دانشگاهی و حوزوی، باید به مسئله بصیرت اهمیت بدهند؛ بصیرت در هدف، بصیرت در وسیله، بصیرت در شناخت دشمن، بصیرت در شناخت موانع راه، بصیرت در شناخت راه‌های جلوگیری از این موانع و برداشتن این موانع؛ این بصیرت‌ها لازم است».

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو بیان داشت: سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی روزهای سه شنبه هر هفته ساعت 11 تا 12 به صورت برخط از درگاه حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام به آدرس https://heyatonline.ir/heyat/1739 برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه نخستین جلسه سلسله نشست بصیرت افزایی روز سه شنبه 23 شهریور ساعت 11 با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم سپاسی آشتیانی، استاد حوزه و دانشگاه و مدیر حوزه علمیه استان مرکزی برگزار می‌شود، یادآور شد: موضوع این جلسه، «زمان‌شناسی و تشخیص اولویت‌ها، دست آورد بصیرتی امام حسن علیه‌السلام» است.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: حضور بانوان طلبه جهت بهره‌مندی از این برنامه فرهنگی بصیرتی الزامی است.