پیام تسلیت مدیر جامعه‌الزهرا(س) در پی درگذشت استاد حسنی

تسلیت6

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام درگذشت سرکار خانم حسنی استاد و از مسئولان این مؤسسه علمی حوزوی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، در این پیام آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خبر درگذشت بانوی فاضله و عالمه حاجیه خانم اعظم حسنی از همکاران عزیز و اساتید باسابقه جامعه الزهرا علیهاالسلام موجب تأثر و تألم فراوان گردید.

این بانوی مؤمنه و جهادگر در طول بیست سال فعالیت در جامعه الزهرا علیهاالسلام خدمات ارزشمندی در این حوزه مقدسه به یادگار گذاشته و در ایام شیوع بیماری کرونا تلاش‌های فراوانی در جهت حمایت مالی و معنوی کارکنان مبتلا به کرونا داشته است.

وی که فارغ التحصیل سطح سه تبلیغ با گرایش حج است، فعالیت‌هایی چون تدریس در حوزه و دانشگاه، معینه حج و تبلیغ را نیز در کارنامه خود دارد.
اینجانب رحلت این بانوی مؤمنه و خیر را به طلاب، اساتید، کارمندان جامعه الزهرا علیهاالسلام و به ویژه خانواده و فرزندان ایشان تسلیت عرض کرده و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و همجواری با اولیای الهی و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.
سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام».