پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت آیت الله حسن زاده آملی

250px-حسن_حسن_زاده_آملی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام از علامه حسن زاده آملی به عنوان عالمی عامل یاد کرد که عمر با برکت خود را در راه کسب علم حقیقی و ترویج آن سپری نمود.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

امیرالمومنین علیه‌السلام: اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء الی یوم القیامه (بحارالانوار ج۲ ص۴۳)

فقدان عارف بالله، عالم پرهیزکار و علامه ذوالفنون حضرت آیت الله حسن زاده آملی بی گمان ثلمه ای جبران ناپذیر است.

آن اندیشمند بزرگ عمر با برکت خود را در راه  کسب دانش و علم حقیقی و تعلیم آن صرف کرد و کوشید تا عالم عامل باشد چنانچه در جای جای نوشته هایش از باب موعظه خود آن را بروز داده «الهى، از کتاب ها پاسخ پرسش خواستن و حلّ مشکل طلبیدن عیال سفره ی دیگران بودن است؛ یا غَنی و یا مُغنی یا مَلیءُ و یا مُعطی، تا کى جیره خوار این و آن باشم و در کنار خوان آنان نشینم ؟!»

آن استاد بزرگ اخلاق سراسر زندگی اش برپایه اخلاق و تعبد و روشش در ترویج اخلاق براساس عمل به آنچه بود که بدان اعتقاد داشت؛ «الهى، اسمم را حسن کردى که «الاَسمَاء تَنَزَّلُ مِنَ السَّمَاء»، خَلقم را حسن کردى که «تَبَارَکَ اللهُ اَحسَنُ الخَالِقِین»، خُلقم را هم حسن گردان که «یُبَدِّلُ اللهُ سَیِّئَاتِهِم حَسَنَات.»

فقدان آن عالم بزرگوار را محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه، رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع تقلید، حوزه های علمیه و همه ارادتمندان و دوستداران ایشان و نیز به خانواده معزز و مکرمشان تسلیت عرض کرده و از درگاه حضرت حق برای ایشان علو درجات و همنشینی با حضرت ابا عبدالله الحسین در سرای جاودان و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام