اطلاعیه اولین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر تدریسی در جامعه‌الزهرا(س)

فراخوان ثبت نام استعدادهای برتر

اطلاعیه اولین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر تدریسی در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره امور نخبگان این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع همه اساتید جامعه الزهرا علیها‌السلام می‌رساند که اداره نخبگان و استعدادهای برتر این مؤسسه علمی حوزوی، با عنایت حضرت ولی عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف اقدام به شناسایی استعداد برتر تدریسی نموده است.

اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام با در نظر گرفتن شرایط سنی و اختصاصی موجود در دفترچه ثبت نام می‌توانند برای تکمیل مراحل ثبت نام اقدام کنند.

ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و ارسال مدارک از طریق سایت مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه به نشانی https://yun.ir/drlub۲ صورت می گیرد.

مهلت ثبت نام در این فراخوان تا 20 مهر اعلام شده است».

گفتنی است؛ چهارمین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیها السلام در عرصه‌های تحصیل، تدریس، پژوهش و تبلیغ و امور فرهنگی از سوی اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر این مؤسسه علمی حوزوی از اول مهر آغاز شده است و متقاضیان می‌توانند با مطالعه دفترچه راهنما در این فراخوان ثبت نام کنند.

دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و شناسایی استعدادهای برتر