برگزاری نشست تخصصی «زنان فاطمی و زینبی عصر حاضر با تاکید بر گام دوم و تمدن اسلامی»

نشست زنان فاطمی و زینبی

نشست تخصصی کشوری «زنان فاطمی و زینبی عصر حاضر با تاکید بر گام دوم و تمدن اسلامی» با حضور دکتر خزعلی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست تخصصی کشوری «زنان فاطمی و زینبی عصر حاضر با تاکید بر گام دوم و تمدن اسلامی» از سوی مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری نهادهای همسو در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

خانم کبری خزعلی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی سخنران ویژه این نشست تخصصی و خانم حیدری مجد، مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگر سخنرانان این نشست هستند.

این نشست روز چهارشنبه 21 مهر ساعت 10 تا 12 به صورت آنلاین در حسینیه مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/heyat/1739 در مراسم شرکت کنند.