انتشار درسنامه چهار جلدی «المنهج الدّراسی لأصول الفقه»

کتاب منهج الدراسی

درسنامه «المنهج الدّراسی لأصول الفقه» توسط جمعی از پژوهشگران تدوینگر متون درسی جامعه الزهرا علیهاالسلام در 4 جلد تدوین و منتشر شده است.

به گزارش روابط عمومی، درسنامه چهار جلدی «المنهج الدّراسی لأصول الفقه» از سوی انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

این درسنامه به همت دفتر تهیه و تدوین متون درسی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام، توسط جمعی از پژوهشگران تدوینگر درسی جامعه الزهرا علیهاالسلام در 4 جلد و با تیراژ500 نسخه تدوین و منتشر شده است.

پژوهشگران تدوین گر، كتاب اصول فقه مظفر را به صورت درسنامه درسی تنظیم و تدوین نموده‌اند.

جلد اول کتاب «المنهج الدراسی لأصول الفقه» شامل «مباحث الالفاظ» توسط سركار خانم خدیجه حسین زاده، جلد دوم «مباحث الفاظ- ملازمات العقلیه» توسط سركار خانم مریم السادات موسوی، جلد سوم «مباحث الحجه» توسط سركار خانم مریم مشایخی و جلد چهارم «مباحث القیاس- التعادل و التراجیع» توسط سركار خانم فاطمه سلطان محمدی تنظیم و هر كدام از جلدها در 15 درس تدوین شده است.

علاقه‌مندان جهت تهیۀ این کتاب می‌توانند به فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، جنب حسینیه امام خمینی رحمة‌الله مراجعه و یا ازطریق سامانه فروشگاه كتاب و محصولات فرهنگی به نشانی https://eshop.jz.ac.ir برای تهیه کتاب اقدام کنند.