اعلام موافقت شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران با تأسیس پژوهشگاه جامعه الزهرا

کتابخانه و پژوهشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها

شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران با تأسیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی، با پیگیری های صورت گرفته از سوی خانم دکتر برقعی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و دفاعیات هیات محترم امنا و رییس پژوهشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالقاسم زاده، شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران در تصمیم شماره 34 موافقت خود را با تأسیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام و آن را ابلاغ کرد.

گفتنی است، پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای حمایت از آثار پژوهشی و بهره گیری از طلاب سطوح عالی حوزه در چرخه خلق آثار پژوهشی فاخر، از حضور خواهران پژوهشگر فعال استقبال می کند. در این راستا در آینده ای نزدیک، شرایط جذب و فعالیت بانوان پژوهشگر در این پژوهشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.