تبیین «راهکارهای اخلاقی گسترش مودت ورحمت بین زوجین» در جلسه درس اخلاق

درس اخلاق

دوازدهمین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با سخنرانی استاد فخر روحانی و تبیین «راهکارهای اخلاقی گسترش مودت ورحمت بین زوجین» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوازدهمین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «راهکارهای اخلاقی گسترش مودت ورحمت بین زوجین» برگزار می‌شود.

در این جلسه، سرکار خانم فخر روحانی استاد اخلاق جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به بیان راهکارهای اخلاقی گسترش مودت و رحمت بین زوجین می‌پردازد.

جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی، مراکز تخصصی، حضوری و غیرحضوری این هفته روز یکشنبه 14 آذر ساعت ۱۱ تا 12به صورت آنلاین در حسینه مجازی و پس از آن به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری می‌شود.

طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/heyat/1739 در این جلسات شرکت کنند.