رونمایی از دو کتاب در مراسم اختتامیه نخستین دوره «بنیان»

نخستین دوره بنیان12

کتاب «زمزمه قلب من» نوشته خانم نجمه صالحی و کتاب «دل‌گویه‌ها» تألیف خانم فاطمه میری طایفه فر در مراسم اختتامیه نخستین دوره «بنیان» رونمایی شدند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه نخستین دوره «بنیان» از سوی انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جوار مزار شهدای گمنام این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در این مراسم که سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش استاد کارگاه‌های یادداشت نویسی، خانم غفاری خواهر شهید حسین غفاری نژاد و اعضای نخستین دوره «بنیان» حضور داشتند، دو کتاب رونمایی شد.

کتاب «زمزمه قلب من» نوشته خانم نجمه صالحی و کتاب «دل‌گویه‌ها» تألیف خانم فاطمه میری طایفه فر کتاب‌هایی بودند که در این مراسم رونمایی شدند.

گفتنی است، نخستین دوره «بنیان» پس از برگزاری کارگاه‌های یادداشت نویسی مقدماتی و پیشرفته در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد و بانوان طلبه انجمن‌های علمی پژوهشی و دیگر مراکز حوزوی در این دوره شرکت کردند که نخستین دستاوردهای این دوره، تألیف دو کتاب بوده است.