برگزاری نشست «سبک زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از نگاه آیات و روایات»

نشست سبک زندگی حضرت زهرا از زنگاه آیات و روایات

نشست «سبک زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از نگاه آیات و روایات» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها نشست «سبک زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از نگاه آیات  و روایات» از سوی اداره کل امور تربیتی معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها راهنمایی بسیار روشن برای افرادی است که بخواهند به بهترین حیات دنیوی و اخروی دست یابند.

حسینی افزود: به فرموده پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، اگر فاطمه سلام‌الله‌علیها نبود، علی علیه‌السلام، پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و افلاک و آسمان‌ها هم نبودند؛ بنابراین، همه ما باید سبک زندگی خود را با سیره آن حضرت تنظیم کنیم.

وی تصریح کرد: در جامعه امروز که نظام سرمایه‌داری غرب با تهاجم فرهنگی خود سعی دارد الگویی مبتذل و غیرانسانی برای زنان و دختران مسلمان ارائه کند، مسلما پرداختن به ابعاد گوناگون شخصیتی آن حضرت می‌تواند الگوی عملی مناسبی برای جامعه شیعی ارائه نماید.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام عنوان کرد: در همین راستا، نشستی به صورت مجازی و آنلاین با موضوع «سبک زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از نگاه آیات و روایات» روز دوشنبه 29 آذر ساعت 10 تا 11 برگزار می‌شود.

حسینی افزود: در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم نماینده مجلس خبرگان رهبری و کارشناس برجسته قرآنی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

وی در پایان یادآور شد: این نشست از طریق درگاه https://heyatonline.ir/heyat/۱۷۳۹  قابل دسترسی است.