تمام مطالب

ویژگی دهه فجر آن است که از سوی پدید آورندگان آن تجلیل می شود

دهه فجر رهبر معظم انقلاب بیان داشتند: همه‌ی انقلاب‌های دنیا، از وقتی که جریان انقلابها و حضورهای مردمی در تاریخ ثبت شده است، سالگردهائی داشتند و دارند. اینی که این سالگردها به وسیله‌ی همان عامل و عنصری تجلیل بشود و به یاد مانده بشود که اصل آن حادثه را به وجود آورد، این در تاریخ نظیر ندارد.

تجلیل از سه دانش‌آموخته جامعه الزهرا(س) در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه

کتاب سال حوزه در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه، خانم صدیقه محمدی در بخش «کتاب» و خانم‌ها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش «پایان نامه» مورد تجلیل قرار گرفتند.

حضور تاثیرگذار مبلغان بین الملل در اعتکاف

اعتکاف معاون تبلیغ و امور فرهنگی از اعزام چهار نفر از مبلغان بین‌الملل جهت اجرای برنامه و حضور در جمع معتکفین از چهارم تا هفتم بهمن ماه به استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری و خوزستان خبر داد.