در آیین اختتامیه سومین همایش کتاب سال بانوان، 6 کتاب در حوزه علوم اسلامی و علوم انسانی و یک کتاب در عرصه زن و خانواده به عنوان آثار برگزیده همایش مورد تجلیل قرار گرفتند.
مستقیمی با بیان اینکه ورود عالمانه و دانشمندانه بانوان به حیطه مطالعات زنان و جنسیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: در این عرصه، موضوعات بسیاری روز زمین مانده و بانوان پژوهشگر میتوانند ورود کنند.
خانم حقانی با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان فرصتی برای ورود ظرفیتهای پژوهشی بانوان در عرصههای دانشی است، گفت: در این همایش، 288 اثر در قالب تألیف، ترجمه و تصحیح و تعلیق به دبیرخانه ارسال شد که در نهایت 7 اثر به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند.
خانم برقعی با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان زمینه ای برای رشد بانوان اهل قلم در عرصههای مختلف علمی است، گفت: همایش کتاب سال بانوان میکوشد گامی علمی در عرصه جهاد تبیین و ترویج نگرش انقلاب اسلامی پیرامون موضوع زن و خانواده بردارد.
سومین همایش ملی کتاب سال بانوان صبح امروز با تجلیل از ۶ نویسنده برتر کتاب در حوزه علوم اسلامی و علوم انسانی و یک نویسنده در عرصه زن و خانواده به کار خود پایان داد.