اداره کل تبلیغ برگزار می کند؛

کارگاه پاسخگویی به شبهات حوزه حکومت اسلامی

شبهات حکومت اسلامی

کارگاه پاسخگویی به شبهات حوزه حکومت اسلامی، همراه با بررسی حوادث اخیر کشور از سوی اداره کل تبلیغ ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ کارگاه پاسخگویی به شبهات حوزه حکومت اسلامی، همراه با بررسی حوادث اخیر کشور را با حضور وارائه حجج اسلام والمسلمین مصطفی اسکندری و علی درستکار از اساتید حوزه مباحث سیاسی واحد تحقیقات  آموزش دبیرخانه خبرگان رهبری برگزار می کند.

این دوره که ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم است روز پنجشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن همایش های طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند تا ۲۴ آبان ماه با مراجعه با سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir/Account/Login  برای حضور در این دوره کارگاهی ثبت نام کنند.

گفتنی است، حضور مبلغان دانش آموزی طرح امین مقطع متوسطه در این دوره الزامی است.