رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد:

طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود

طرح سنجش سلامت - Copy

خانم احسانی از اجرای طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود از سوی اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در بهداری این مجموعه علمی حوزوی به مدت 4 روز اجرا شد.

رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: همزمان با شروع ترم جدید تحصیلی، تعداد 250 نفر از طلاب ورودی دو نیم سال 1401 مورد چکاپ اولیه آزمایش قرار گرفتند.

احسانی افزود: این طرح که مصوب شورای سیاستگذاری حوزه و با هدف پایش اولیه سلامت طلاب جهت ارائه بهتر خدمات درمانی و بیمه ای است، هر سال از سوی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح، بعد از جوابدهی آزمایشگاه، طلاب توسط پزشک معاینه شده و پرونده سلامت برای ایشان تشکیل خواهد شد.