دوره توانمندسازی مبلغان طرح امین برگزار شد

دوره توانمندسازی مبلغان امین

دوره توانمندسازی مبلغان طرح امین با حضور 280 بانوی مبلغ دانش آموزی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم بهرامی، مدیر کل تبلیغ در گفتگو با واحد خبر از برگزاری دوره آموزشی تربیتی طرح امین با هدف توانمندسازی و دانش افزایی مبلغان دانش آموزی با حضور 280 نفر از مبلغان در جامعه الزهرا سلام الله علیها خبر داد.

وی اظهار داشت: در این دوره آموزشی سه روزه حجت الاسلام والمسلمین نوری به تبیین و توضیح کاربردی شاخصه های اصلی وده گانه طرح امین پرداخت.

همچنین سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام در روز دوم این دوره ضمن بازدید از روند اجرایی آن در سخنانی به تبیین جایگاه حضرت معصومه سلام الله علیها و اهمیت فعالیت مبلغان در مدارس اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه دشمنان نوک پیکان تهاجم خود را به سوی زنان، دختران و کیان خانواده نشانه گرفته اند، فعالیت های تبلیغی در مدارس به شرط اینکه همراه با آگاهی و از روی اخلاص باشد می تواند تا حدودی این توطئه ها را خنثی کند.

دوره توانمندسازی مبلغان امین