ارائه بسته تابستانه فرهنگی ویژه طلاب جامعه الزهرا

فعالیت های فرهنگی

بسته تابستانه فرهنگی شامل برنامه های متنوع و کاربردی ویژه طلاب جامعه الزهرا از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی، معاونت تبلغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف غنی سازی اوقات فراغت طلاب این موسسه علمی، ارتقای سطح مهارت های فکری و فرهنگی طلاب، آموزش مهارت های مدیریت زمان و مطالعه موثر، تقویت و تحکیم مبانی خانواده و فرزند پروری اسلامی و تعظیم شعائر و برگزاری مراسم و مناسبت های فرهنگی بسته تابستانه فرهنگی را ارائه کرده است.

بر این اساس برگزاری کارگاه «هدفگذاری و برنامه ریزی به روش ردیابی» برپایی «مدرس انقلابی» (محفلی برای دستیابی به معارف انقلاب اسلامی ایران)، برگزاری مسابقات فرهنگی متنوع، برپایی دوره های جمع خوانی کتاب، تشکیل کارگاه های تحکیم و تعالی خانواده، تشکیل کارگاه های فرزندپروری و برنامه های مناسبتی ویژه  عید غدیر، هفته عفاف و حجاب و ایام سوگواری محرم الحرام از جمله برنامه های درنظر گرفته شده برای این بسته تابستانه است.

این برنامه ها از با همکاری اداره امور فرهنگی، اداره انجمن ها و تشکل های فرهنگی و اداره امور خانواده طلاب در تابستان 1402 برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر و مشارکت در این برنامه ها با شماره 32112063 تماس بگیرند.