با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

دفتر کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افتتاح می‌شود

کانون شاهد و ایثارگر جامعه

مراسم افتتاحیه دفتر کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دفتر کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر و سرکار خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی این مؤسسه علمی حوزوی افتتاح می‌شود.

این مراسم روز شنبه 31 تیر ساعت 9:30 در دفتر کانون شاهد و ایثارگر واقع در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، طبقه همکف ساختمان شهید مطهری(ره) برگزار می‌شود.

کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بنا به دستور سرکار خانم برقعی مدیر این مؤسسه علمی حوزوی و در راستای اهداف و برنامه‌های کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان قم و عمل به منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی در بحث جهاد تبیین راه اندازی شده است.

کانال کانون شاهد و ایثارگر در پیام رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/shahedjz و شناسه کاربری @shahedjzac فعال است.