امکان ثبت کد تحصیلی سطح 3 برای طلاب بین الملل فراهم شد

آموزشگاه امام رضا جامعه الزهرا

با توجه به باز شدن سامانه پذیرشی طلاب بین الملل، فارغ التحصیلان و طلاب سطح سه می توانند برای ثبت کدتحصیلی جدید اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی، سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام با انتشار اطلاعیه ای از امکان ثبت کد تحصیلی سطح 3 برای طلاب بین الملل خبر داد.

متن این اطلاعیه بدین شرح است: «قابل توجه طلاب غیر ایرانی که درحال تحصیل در مقطع سطح 3 و یا فارغ التحصیل سطح 3 جامعه الزهرا (س) می باشند و کد تحصیلی المصطفی(ص) آنان همچنان در مقطع سطح 2 باقی مانده یا به هر دلیلی غیرفعال است، لطفا جهت اعلام مشخصات خود به اتاق پذیرش بین الملل جامعه الزهرا (س) واقع در آموزشگاه امام رضا(ع) زیر زمین ساختمان شهید بهشتی(ره)  مراجعه فرمایند و یا با شماره 32112162 تماس بگیرند.

گفتنی است، پس از اعلام مشخصات و ثبت نام در سامانه پذیرشی جامعه المصطفی(ص) کد تحصیلی آنان از مقطع کارشناسی به مقطع کارشناسی ارشد، ارتقاء می یابد و مشکلاتی همچون تمدید اقامت، دریافت شهریه، دریافت مدرک پایانی جامعه المصطفی(ص) نیز حل خواهد شد.

قابل ذکر است، طلابی که در سامانه جامعه المصطفی(ص) ثبت نام می‌نمایند، در آزمون کتبی و مصاحبه جامعه المصطفی(ص) شرکت نخواهند کرد.»