سی و نهمین سالروز تاسیس جامعه الزهراء سلام الله علیها

پیام مدیر جامعه الزهراء سلام الله علیها به مناسبت سی و نهمین سالروز تاسیس این نهاد علمی فرهنگی

022A0301

مدیر جامعه الزهراء ضمن پیامی سی و نهمین سالروز تاسیس این نهاد علمی فرهنگی را تبریک گفت.

بسم‌اللَّه الرّحمن الرّحیم‌

الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَی بِاللَّهِ حَسِيبًا

(سوره مبارکه احزاب؛ آیه شریفه 39)

اکنون که قریب به چهاردهه از تأسیس حوزه علمیه جامعه الزهرا علیهاالسلام به دستان پربرکت بنیانگذار انقلاب اسلامی می‌گذرد، مفتخریم که این خانواده بزرگ علمی در سایه نظام مقدس اسلامی مسیر رشد و تعالی در پیش گرفته و در این مسیر، تربیت‌یافتگانش همت و تلاش خویش را در محقق ساختن توصیه امام عظیم الشأن به پیشتازی در تعلیم و تربیت و رشد فکری و شکوفا شدن دانشِ اسلامی بانوان، صرف کردند.

بانوانی علاقه‌مند و مستعد که با اقتدا به حضرت زهرا علیهاالسلام، بانوی صاحب نام این مجموعه علمی حوزوی، علم‌آموزی و مجاهدت خالصانه در میدان دفاع از ارزش‌های اسلامی را بر خود فرض دانسته و در کنار نقش‌آفرینی موثر در کانون خانواده با ایفای نقش در عرصه‌های مختلف و ارائه خدمات ارزنده به جامعه بانوان، قدردان این نعمت عظیم بودند.

امید است جامعه الزهرا علیهاالسلام در زمانه‌ای که به تعبیر مقام معظم رهبری دامت برکاته: «وظیفه‌ی حوزه‌های علمیّه از گذشته سنگین‌تر است ... و اقبال به مفاهیم برجسته و عالی دینی در بین جوانان -نه فقط جوانان ما، جوانان دنیای اسلام و بلکه جوانان خارج از دنیای اسلام- وجود دارد»؛ بتواند نقش و سهم خود را در میدان و عرصه جهاد تبیین ارزش‌های والای اسلامی و انقلابی به خوبی ایفا کند و با پرورش بانوان عالم و عامل، زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء باشد.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهراء سلام الله علیها